Dordrecht Noord

Boothuis van KNRM reddingstation Dordrecht

KNRM Dordrecht beschikt over twee boothuizen.

Dordrecht Noord

Boothuis Jan Timmerman

Op 25 oktober 2014 wordt het nieuwe drijvende boothuis geopend voor locatie Noord. Aan de noordkant van de Prins Hendrikbrug in het wantij hebben KNRM Dordrecht en de Dordste Reddingsbrigade nu samen een drijvend onderkomen. Het nieuwe drijvende boothuis is het laatste boothuis dat werd getekend door de heer J. Timmerman. De heer Timmerman was vanaf 1995 vrijwillig werkzaam als architect voor de KNRM en overleed in april 2014.

Het boothuis werd geschonken door de Stichting Helden der Zee-Fonds Dorus Rijkers en werd officieel geopend door Jan Timmerman junior.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Bezoekadres:

Maasstraat 17 A
3313 CR Dordrecht

Dordrecht Zuid

Op 29 augustus 2009 is er tegelijkertijd met de doop van de reddingboot KBW 1910  op KNRM reddingstation Dordrecht Zuid een gloednieuw drijvend botenhuis in gebruik genomen.Dit boothuis is gebouwd om ruimte te bieden aan de nieuwe KBW 1910.

Bezoekadres:

Rijksstraatweg 365
3316 EG Dordrecht

Dordrecht Zuid

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij