Ja, ik steun de KNRM en word Redder aan de wal!

Met uw donatie...

Zorgen wij er voor dat de vrijwillige redders goed getraind en opgeleid worden en dat de materialen voldoen aan de hoogste eisen.

Er is geen minimumbijdrage, ieder bedrag is welkom.

Wij gaan met zuinigheid en vlijt om met het door u gegeven geld.
Uw gift vandaag is morgen een redding! 

Sprayhood (buiskap) geïntegreerd

Deze fluorescerend oranje buiskap trek je vanuit je nek over je hoofd heen en zet je op het reddingsvest vast als je overboord bent geslagen. Zo ben je goed beschermd tegen overkomend stuifwater.

Handschoenen

In de mouwzakken zijn isolatiehandschoenen altijd beschikbaar.

Reddingsvest (geïntegreerd)

Het opblaasbare reddingsvest is aan het pak vastgeritst. Wanneer een redder overboord zou slaan kan het vest opgeblazen worden met een CO2 cilinder. Het reddingvest houdt het hoofd van de redder altijd boven water.

  Ja, ik steun de KNRM elke maand en word Redder aan de wal!

  Maak een keuze

  Uw gegevens

  Ongeldige invoer
  Postcode moet bestaan uit 4 cijfers en 2 letters

  Bedankt voor uw steun aan KNRM

  Wij gebruiken uw gegevens om uitvoering te geven aan uw donatie en om u op de hoogte te houden van onze werkzaamheden en fondswervende acties. Lees ons volledige privacystatement.

  Invalid Input

  Uw donatie

  Eenmalig doneren

  Om uw bijdrage te doen, heeft u de keuze tussen een eenmalige machtiging afgeven of uw donatie over te maken via iDEAL.

  Doneren via machtiging

  SEPA: Met een machtiging geeft u toestemming aan de KNRM om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om het overeengekomen bedrag van uw rekening af te schrijven, en aan uw bank om doorlopend het overeengekomen bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de KNRM. Als u het niet eens bent met de afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met de bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden

  Tip: Wat is mijn IBAN?

  Doneren via machtiging

  SEPA: Met een machtiging geeft u toestemming aan de KNRM om een eenmalige incasso-opdracht te sturen naar uw bank om het overeengekomen bedrag van uw rekening af te schrijven, en aan uw bank om eenmalig het overeengekomen bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de KNRM. Als u het niet eens bent met de afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met de bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden

  Tip: Wat is mijn IBAN?

  Online doneren

  U heeft aangegeven dat u wilt doneren via iDEAL. Hiervoor maken wij gebruik van onze betalingsprovider Mollie. Nadat u op de knop doneer nu heeft geklikt, wordt u via een beveiligde verbinding naar het betaalplatform gestuurd.

  Controleer uw IBAN rekeningnummer
  ANBI en CBF Goed doel