HOME

Sponsors van het Reddersgala

Het resultaat van het Reddersgala wordt niet alleen bepaald door de tafelkopers. Ook andere inkomstenbronnen doen een duit in het zakje. Daaronder vallen ook (productionele) partijen die tegen gereduceerd tarief (of in andere gevallen zelfs kosteloos) hun bijdrage leveren aan de totstandkoming van het feest.

Maar een sponsor kan ook een onderneming zijn die – om wat voor reden dan ook – moest besluiten niet als tafelgast naar het Reddersgala te komen, maar wel een financiële bijdrage overmaakte.

Buro Binnen

Thomas Steenvoorden van Buro Binnen maakte filmbeelden voor de galafilm met zijn drone vanuit de lucht.

www.burobinnen.nl

Goesting

Gerard Ridderhof van Goesting Training organiseert het optionele middagprogramma met medewerking van reddingboten en een helikopter.

www.goesting.nl

Hecla Professional audio & video systems

John van Zeist van Hecla is verantwoordelijk voor de gehele technische productie: licht, geluid, beeldschermen, cameratechniek en podia.

www.hecla.nl

Huis Ter Duin

De grote brigade van Grand Hotel Huis ter Duin laat de KNRM en haar gasten thuiskomen in hun unieke, stijlvolle ambiance.

www.huisterduin.nl

ID Training

Stefco Klaver van ID Training coördineert de verrassende nevenprogrammering, waarbij kleine groepen gasten voor even in een andere beleving worden gebracht..

www.leeridkennen.nl

Moving Mirrors

Jeroen Kodde van Moving Mirrors maakt elk jaar een aangrijpende galafilm over het werk van de KNRM.

www.movingmirrors.com

DEEL DIT BERICHT
 
 
 

Lees meer:

Bedrijven

Rederskringen