logo knrm
Slider

Perspagina KNRM

Deze perspagina van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) biedt informatie voor de media. Teksten en afbeeldingen zijn vrij te gebruiken met eventueel vermelde naamgeving. Onder "Downloads" zijn foto's, video 's en andere bestanden te vinden. (Let op, de verbinding met downloads kan even duren). Bel voor vragen en toelichting met de woordvoerder.

De KNRM redt en helpt mensen op zee en het ruime binnenwater in Nederland. Snel, professioneel en kosteloos. 1.300 vrijwilligers staan dag en nacht klaar. Op 45 reddingstations, met 80 reddingboten. De KNRM wordt sinds 1824 in stand gehouden door donateurs.

Beeldmateriaal

Op deze pagina kunt u rechtenvrij beeldmateriaal downloaden. Wanneer de fotograaf bekend is, wordt naamsvermelding op prijs gesteld. Heeft u speciale wensen en staat die foto niet in de beeldbank? Neemdan contact op met de afdeling Communicatie van de KNRM: 0255-548454 of .

Persberichten

U vindt het archief met persberichten op deze website. U kunt daaruit vrij publiceren. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie van de KNRM, 0255 548454. Of via .

Laatste persberichten KNRM

Word jij de nieuwe redder bij KNRM Breskens? KNRM reddingstation Breskens zoekt, vooral voor overdag, nieuwe opstappers (m/v). Word jij die nieuwe vrijwilliger op de reddingboot van Breskens? Kom dan eens langs!Sinds de oprichting in 1824 werkt de KNRM met vrijwillige bemanningsleden. Dit is een bewuste keuze. De ...
KNRM Ouddorp opent nieuw drijvend boothuis KNRM Ouddorp heeft de beschikking gekregen over een nieuw drijvend boothuis bij de Ouddorpse haven. Het boothuis werd vandaag officieel geopend en is bekostigd door Stichting Helden der Zee-Fonds "Dorus Rijkers". Dit fonds steunt de KNRM al jaren genereus, waardoor ...

Meer laden

Contactpersonen

24/7 woordvoerder
Telefoon 0620 572 979 (direct)
Telefoon 0255 548454 (kantoor)
E-mail:

Janneke Stokroos
Janneke StokroosWoordvoerder
Tevens beheerder persnetwerk en hoofdredacteur De Reddingboot
Kees Brinkman
Kees BrinkmanWoordvoerder
Tevens hoofd communicatie
Leonie de Vries
Leonie de VriesWoordvoerder
Tevens fondsenwerver en online marketeer
Lieneke de Kroon
Lieneke de KroonWoordvoerder
Tevens contactpersoon reddingstations en interne communicatie
Edward Zwitser
Edward ZwitserWoordvoerder
Tevens fondsenwerver en beheerder van het zakelijk netwerk van de KNRM

Social Media

twitterfacebookyoutubepinterestgoogleplusinstagramlinkedin

© 2018 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij

Please publish modules in offcanvas position.