Volg de KNRM op social media

Wilt u volledig op de hoogte blijven van de vrijwilligers, donateurs, activiteiten en reddingsacties van de KNRM? Naast onze nieuwspagina kunt u de KNRM ook volgen op social media. Onze social mediakanalen worden constant bijgehouden en vernieuwd. Zo mist u geen enkele ontwikkeling van de KNRM.

Volg de KNRM op Facebook voor alle verhalen

Facebook

Onze Facebook community voorzien we van relevante content, waarbij de focus voornamelijk ligt op het vertellen van verhalen. Over de unieke organisatie, haar vrijwilligers en de mensen die het reddingwerk financieel mogelijk maken. Veel reddingstations hebben ook hun eigen  facebookpagina, voor de lokale verhalen.

Instagram

De mooiste plaatjes van de KNRM tref je op de Instagram account van de KNRM. Kwalitatief goed beeld waarmee we ons visuele verhaal vertellen. Tijdens evenementen maken we gebruik van de mogelijkheid van Stories om live verslag te doen en onze volgers mee te nemen in het evenement. Veel reddingstations hebben ook hun eigen Instagram, voor lokale beelden.

Volg de KNRM op Instagram voor mooie afbeeldingen
Volg de KNRM op Twitter voor actuele informatie met hoge nieuwswaarde

Twitter

Het Twitteraccount van de KNRM geeft actuele informatie, updates over reddingsacties en content met een hoge nieuwswaarde. Een reddingsactie live volgen is altijd spannend en blijkt ook voor de media interessant voor hun berichtgeving. We plaatsen alleen berichten als er sprake van actualiteit is. Veel reddingstations hebben ook hun eigen twitteraccount, voor de lokale actualiteit.

YouTube

Videocontent van de KNRM delen we op ons eigen YouTube kanaal. Geen tekst, geen statisch beeld, maar mooie videobeelden. Videocontent blijft niet alleen langer in het hoofd hangen, we kijken als mens ook liever video dan dat we een tekst lezen. Dus hoe kan je nu beter het verhaal vertellen over de KNRM dan met bewegende beelden?

Volg de KNRM op YouTube voor mooie videobeelden
Volg de KNRM op LinkedIn om deel uit te maken van ons zakelijke netwerk

LinkedIn

De KNRM kan ook heel goed deel uitmaken van je professionele netwerk. Op LinkedIn geeft de KNRM regelmatig updates die interessant zijn voor jou en je zakelijke relaties. Zo blijf je op de hoogte van de verhalen, ontwikkelingen, projecten en resultaten binnen en buiten de KNRM.