HOME

180 jaar aan trouwe donateurs

10-11-2018Westkapelle

Bij elkaar vertegenwoordigen ze 180 jaar aan trouw donateurschap van de KNRM. Henk Pot uit Vlissingen, Peter van Hoek uit Vlissingen en Ad Roose uit Domburg. Elk zijn ze al 60 jaar donateur. En daarom werden ze zaterdag in het zonnetje gezet op KNRM reddingstation Westkapelle. 

Voorzitter Rob van der Zwaag van de Plaatselijke Commissie benadrukte nog maar eens het belang van mensen zoals deze trouwe donateurs. "Wij doen enorm belangrijk werk op nationaal en Europees niveau. Daarom zijn jullie als donateurs heel belangrijk. Ik denk ook dat jullie als trouwe donateurs de veranderingen van het reddingswerk in de loop der jaren goed kunnen zien."

Alle trouwe donateurs kregen uit handen van Van der Zwaag een gouden speldje, het boek 'Wie goed doet ..' en een kaart waarop de veranderingen in het reddingswerk duidelijk zichtbaar zijn. 

De heer Pot uit Vlissingen bedankte alle vrijwilligers voor het werk wat zij doen. "We krijgen altijd goede informatie, door middel van het blad dat jullie ons toesturen. Daardoor leef je mee en weet je waarvoor je het doet."

De heer van Hoek nam het donateurschap van zijn vader over: "Hij is 60 jaar geleden donateur geworden. Als dan het blaadje van de KNRM binnen kwam, ploos ik dat helemaal uit."

Daarna kwamen de verhalen los over reddingsacties en het belang van het werk van de KNRM. En gingen een aantal trouwe donateurs mee aan boord van de Uly voor een vaartocht. 

Voor donateurs en vrijwilligers was het een mooie dag om elkaar te ontmoeten en verhalen uit te wisselen. De vrijwilligers van reddingstation Westkapelle dankt alle trouwe donateurs van harte voor hun jarenlange support!

DEEL DIT BERICHT
Terug naar nieuwsoverzicht