Reddingbootdag Scheveningen 2022

Reddingbootdag Scheveningen 2022

20 april 2022
Scheveningen

Op zaterdag 30 april opent KNRM Scheveningen haar deuren voor donateurs en andere geïnteresseerden tijdens Reddingbootdag 2022. Het is dé dag om kennis te maken met het reddingwerk, onze vrijwilligers en het materieel op ons reddingstation. De deuren zijn geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. 

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan ons nieuwe boothuis. Daarom zal Reddingbootdag 2022 helemaal in het teken staan van ons huidige boothuis. We nemen je graag mee terug in de tijd met beeldmateriaal van reddingen uit de laatste decennia. Onze vrijwilligers vertellen in en rond ons boothuis graag over het reddingwerk én hun ervaringen. En natuurlijk laten ze je graag ons huidige boothuis zien. Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen bij ons materieel. Tot slot nemen we je graag mee in de toekomst en laten we aan de hand van tekeningen, bouwfoto’s en video’s zien hoe ons nieuwe boothuis eruit komt te zien. Bezoek onze Reddingwinkel en scoor leuke, originele KNRM-gadgets voor jezelf, familieleden of vrienden. 

Word donateur

DANKZIJ RUIM 101.000 DONATEURS

Het werk van de KNRM wordt mogelijk gemaakt door de 101.000 donateurs: mensen die met donaties en giften, testamenten of legaten het werk van de KNRM al meer dan 195 jaar mogelijk maken.

Doneer nu

De vrijwilligers zullen om 12.00 uur en om 14.00 uur met de reddingboot Kitty Roosmale Nepveu een demonstratie van het reddingwerk verzorgen in de Eerste Haven. 

Let op! Het is tijdens deze Reddingbootdag op Scheveningen niet mogelijk om mee te varen op de reddingboot. 

Wil je als (nieuwe) donateur wel mee kunnen varen op een reddingboot? Bezoek dan één van de andere 44 reddingstations in Nederland. Kijk op www.reddingbootdag.nl

Tijdens Reddingbootdag worden er foto’s en video’s gemaakt voor toekomstig promotiemateriaal, zoals posters en de website. Indien je dit niet op prijs stelt, geef het aan bij een KNRM’er op het reddingstation of stuur een email aan info@knrm.nl
 

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij