HOME

Sportbotenforum is trouwe reder

09-06-2018Dordrecht

KNRM Dordrecht heeft een aantal zeer trouwe reders. Organisaties die al substantieel aan het reddingstation bijdroegen, nog voordat het fenomeen rederskring uitgevonden was. Een van die steunberen van het station is het Sportbotenforum. Een club liefhebbers van snelle schepen die jaarlijks een financiële bijdrage doneren aan KNRM reddingstation Dordrecht.

Zij doen dat ieder jaar door een barbecue te organiseren in het lieflijke Maurik. Ook dit jaar zamelden zij penningen in om voor het station weer een overlevingspak te financieren. Op 9 juni mocht Andries Boneschansker namens het reddingstation een cheque van 1305 euro in ontvangst nemen. Onder grote dankzegging voor het bedrag nodigde hij de leden van het Sportbotenforum hartelijk uit om spoedig op het Dordtse reddingstation langs te komen. Hij zou dan zorgen voor de koffie en, op verzoek van het forum, hotdogs! Binnenkort zullen de leden van Sportbotenforum met hun snelle boten het KNRM reddingstation Dordrecht met een bezoek vereren. 

Het is dankzij deze langdurige ondersteuning van een vriendelijke vereniging van watersporters dat de KNRM kan blijven redden. Onze dank is dan ook zeer groot.

DEEL DIT BERICHT
Terug naar nieuwsoverzicht