Skip to main content

KNRM onder de aandacht op Wieringer Vistival

Datum: maandag 17 juli 2017 | Sectie: Den Oever

In Den Oever werd op zaterdag 15 juli voor de achtste keer het jaarlijkse Wieringer Vistival gehouden. Het werd een groot succes. Het weer was feitelijk ideaal; het bleef droog en het was voor het grootste deel een zonnige dag, maar niet warm genoeg voor het strand en dus stonden er lange rijen voor de visbereiders, variërend van plaatselijke chef-koks tot kokkerellende vissers, die met veel enthousiasme verse vis, schaaldieren en schelpdieren bereidden. Volgens zeggen hebben achtduizend belangstellenden het Wieringer Vistival bezocht.

Een van de honderd marktkramen rond dit culinaire visfestival werd door de KNRM Den Oever bemand. De zes partners van bemanningsleden, die zich kort geleden beschikbaar stelden voor de verkoop van KNRM-artikelen, deden goede zaken. Bovendien lag de Johanna Margareta, de reddingboot van het station, paraat voor eventuele ongelukken langs de havenkant, maar die deden zich niet voor. Ook op de Waddenzee en het IJsselmeer bleef het rustig.

De KNRM Den Oever had goede buren aan Kleimeer Assurantiën, een in Schagen en Hippolytushoef gevestigd verzekeringsbedrijf. Een van de maatschappijen waarvoor dit bedrijf bemiddelt is NH1816, een voorname sponsor van de KNRM. Met een raadspelletje over de inzet van de KNRM in 2016 wist Kleimeer het publiek naar de kraam te lokken. Het leverde toch weer een handjevol donateurs op. Al met al veel aandacht voor de KNRM in Den Oever.

Den Oever

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.