Geslaagde Reddingbootdag 2022 KNRM Callantsoog

Geslaagde Reddingbootdag 2022 KNRM Callantsoog

1 mei 2022
Callantsoog

We kijken terug op een geslaagde reddingbootdag 2022 voor de KNRM Callantsoog. De dag begon niet met het beste weer maar gelukkig trok het mooi open en hebben een mooie dag gehad.

In de middag werd het gezellig druk en de donateurs maakte graag gebruik van de mogelijkheid om in de truck en de boot meet te mogen en we hebben ook weer een tiental nieuwe donateurs mogen begroeten.

Word donateur

DANKZIJ RUIM 101.000 DONATEURS

Het werk van de KNRM wordt mogelijk gemaakt door de 101.000 donateurs: mensen die met donaties en giften, testamenten of legaten het werk van de KNRM al meer dan 195 jaar mogelijk maken.

Doneer nu

Voor de kleintjes was het wipper toestel neergezet op het strand en in ons boothuis werden wij ook ondersteund door de vrijwilligers van Stichting Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers uit Den Helder die ons hielpen met verkoop en aanmeldingen donateurschap in ons boothuis waar ze hun stalletje hadden en ons stalletje stond op de strand voor verkoop en aanmeldingen en informatie.

We kijken uit naar volgend jaar om dit wederom mogelijk te maken.

 

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij