KNRM Breskens krijgt hoogste bedrag ‘Spaar je club gezond’ actie PLUS

1 december 2021

KNRM reddingstation Breskens heeft een bedrag van € 2682,- ontvangen na afloop van de lokale ‘Spaar je club gezond’ spaaractie van PLUS supermarkten waarvoor zij zich had ingeschreven. Van de 10 deelnemende verenigingen wist zij het hoogste bedrag binnen te halen. Afgelopen woensdag werd de cheque overhandigd in de PLUS supermarkt te Breskens.

Iedere PLUS Supermarkt in Nederland mocht een totaalbedrag van € 10.000,- verdelen onder de lokale verenigingen/clubs die zich hadden aangemeld voor de actie. Klanten van PLUS Lohman in Breskens ontvingen in de spaarperiode van 5 september t/m 13 november bij elke 10 euro aan boodschappen een sponsorpunt met een unieke code die vervolgens digitaal geschonken kon worden aan de vereniging of club die zij een warm hart toedragen. Hoe meer verdiende punten, hoe hoger het geldbedrag.

KNRM Breskens is uiteraard erg blij met dit prachtige bedrag en zal het geld besteden aan opleidingen, cursussen en trainingen voor de bemanningsleden. KNRM reddingstation Breskens bedankt PLUS supermarkten en natuurlijk alle klanten die hun sponsorpunten aan KNRM Breskens hebben toegekend!