Reddingbootdag Andijk 2022 10.00 - 16.00 uur

30 april 2022

Eindelijk is het weer zover, Reddingbootdag 2022 gaat door!

Onze trouwe en nieuwe donateurs krijgen op deze dag weer de mogelijkheid om mee te varen met 't Span, een Nikolaasklasse. Ervaar wat onze Redders ervaren tijdens een uitruk, voel de wind door je haren en het water in je gezicht.

Naast het meevaren voor onze donateurs is er ook gelegenheid om zelf donateur te worden. Op de kant zijn er allerlei activiteiten, denk hierbij aan demonstraties van de KNRM zelf maar ook van de Reddingsbrigade, brandweer, politie en ambulance (onder voorbehoud van inzet voor calamiteiten). Bezoek onze fanshop en scoor leuke originele KNRM-gadgets. 

Wij hebben voor de kids weer genoeg te doen en te beleven, laat je sminken of ga met Rinus Redder op de foto! Er zullen zelfs helikopters een flyby uitvoeren. Check voor het programma onze solcials ( Facebook en Instagram @KNRMAndijk).  

De drukte op ons station is gemiddeld. Parkeer uitsluitend in de vakken op het jachthaventerrein. 

Tijdens Reddingbootdag worden er foto’s en video’s gemaakt voor toekomstig promotiemateriaal, zoals posters en de website. Indien je dit niet op prijs stelt, geef het aan bij KNRM’er op het reddingstation of stuur een e-mail aan info@knrm.nl.

Tot Reddingbootdag op 30 april!