HOME

Kinderboekenweek reddingmuseum Dorus Rijkers

Kinderboekenweek reddingmuseum Dorus Rijkers
Kinderboekenweek reddingmuseum Dorus Rijkers
Kinderboekenweek reddingmuseum Dorus Rijkers
04-10-2017Reddingmuseum, Den Helder

Dit jaar is het thema van de Kinderboekenweek ggrriiezelen! Ben je gek op spannende en enge verhalen en ben je een echte durfal? Dan is deze Kinderboekenweek precies iets voor jou.

De hele week en in de herfstvakantie zijn er diverse griezelige dingen te beleven. Met als start een heel spannend openingsfeest van de Kinderboekenweek. Kom jij zonder kleerscheuren de week door?

Het Reddingmuseum werkt samen met de Helderse Vallei, de Bibliotheek, Marinemuseum, Triade en de Kampanje om een leuk en spannend programma samen te stellen en zo een gevarieerd programma te bieden voor verschillende leeftijdsgroepen tijdens de Kinderboekenweek.

Woensdag 11 oktober gaan we lekker dolen met Knikkeruil in het Reddingmuseum.
Er is namelijk een nieuwe knikker in de groep. Hij heet Uil en hij krijgt geen tijd om te wennen, want er zijn monsters in de buurt. Op zoek naar een goede verstopplek zoeft Uil met de andere knikkers van een fantastische knikkerbaan. Hij rolt langs een onmogelijk putje en hij verdwaalt in een enorm doolhof. Ontdek het verdere verhaal van Knikkeruil en dool na het verhaal nog samen met de museumdocent door het museum. En maak aan het eind je eigen knikkerbaan.
Van: 14.30 tot 16.30 uur
Toegang: € 3,50 per kind
Voor: kinderen van 4 tot 6 jaar
Begeleiding gratis

Voor het gehele programma zie, folder Kinderboekenweek 2017
http://reddingmuseum.nl/wp/events/kinderboekenweek-gruwelijk-eng/

DEEL DIT BERICHT
Terug naar agenda overzicht