Thijs Westerlaken
Schipper Thijs Westerlaken

Project: boothuis De Cocksdorp

Als we er nu samen de schouders onder zetten, moet het lukken om een nieuw boothuis te realiseren voor de redders van De Cocksdorp! Helpt u vandaag nog mee?

Mijn bijdrage

Bij een gift van 250 euro of meer geven we uw naam graag een bijzonder plekje in ons boothuis! U mag ook de naam van uw partner of kind opgeven, of een naam ter nagedachtenis van een dierbare.
Vul een naam in die u wilt vermelden in het boothuis.

Ik machtig de KNRM mijn bijdrage eenmalig automatisch van mijn rekening af te schrijven

Mijn gegevens

Invalid Input
Bedankt voor uw steun aan KNRM. Wij gebruiken uw gegevens om uitvoering te geven aan uw donatie en om u op de hoogte te houden van onze werkzaamheden en fondswervende acties. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement. Indien u geen prijs stelt op communicatie kunt u dit laten weten door een e-mail te sturen naar .
SEPA: met deze machtiging geeft u toestemming aan de KNRM om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om het overeengekomen bedrag van uw rekening af te schrijven, en aan uw bank om doorlopend het overeengekomen bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de KNRM. Als u het niet eens bent met de afschrijving, kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.