HOME

Logo KNRM

Project: boothuis De Cocksdorp

thijsAls we er nu samen de schouders onder zetten, moet het lukken om een nieuw boothuis te realiseren voor de redders van De Cocksdorp! Helpt u vandaag nog mee?

Schipper Thijs Westerlaken

Mijn bijdrage

Vul een naam in die u wilt vermelden in het boothuis.
Bij een gift van 250 euro of meer geven we uw naam graag een bijzonder plekje in ons boothuis! U mag ook de naam van uw partner of kind opgeven, of een naam ter nagedachtenis van een dierbare.

Ik machtig de KNRM mijn bijdrage eenmalig automatisch van mijn rekening af te schrijven

Mijn gegevens

Invalid Input
Bedankt voor uw steun aan KNRM. Wij gebruiken uw gegevens om uitvoering te geven aan uw donatie en om u op de hoogte te houden van onze werkzaamheden en fondswervende acties. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement. Indien u geen prijs stelt op communicatie kunt u dit laten weten door een e-mail te sturen naar donateur@knrm.nl.
SEPA: met deze machtiging geeft u toestemming aan de KNRM om eenmalig een incasso-opdracht te sturen naar uw bank om het overeengekomen bedrag van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met de afschrijving, kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.
DEEL DIT BERICHT