Bunkerboothouder, een vast collectepunt

Eenmalige inzameling? Bestel dan de ‘partyboot’!

parrtyboot

Tevens kunt u, meestal voor grotere evenementen, een partyboot in bruikleen van ons krijgen. Denk aan een verjaardagsfeest, X-jarig huwelijksfeest, afscheidsfeest werk etc. Dit model reddingboot is geplaatst op een kistje en bevat een brievenbus. Uw gasten kunnen hierin een enveloppe stoppen met een ondersteunende donatie.

Indien u hier interesse in heeft, geven wij u graag nadere toelichting per telefoon om de praktische zaken door te spreken.

Aanvraag en contact
Lijkt het u leuk om op deze manier inkomsten en aandacht te genereren voor het werk van de KNRM? Bel voor meer informatie of het reserveren van een partyboot met 0255-548484 of mail direct naar a.eveleens@knrm.nl of a.koolen@knrm.nl.

De KNRM collecteert niet langs de deuren, maar kiest ervoor om vaste collectepunten in het land te hebben met bunkerbootjes (een collectebus in de vorm van een reddingboot). Wellicht heeft u een plek om zo’n bunkerbootje neer te zetten? Heel graag! Daarmee wordt u dan bunkerboothouder.

Bunkerboot

bunkerbootje

U kunt een zogenaamde bunkerboot van de KNRM plaatsen op een opvallende plek, bijvoorbeeld bij de kassa van een winkel, de bar van een eetgelegenheid of in de entree van een openbaar of verenigingsgebouw. In ieder geval een plaats waar contant geld omgaat.

De plaatsing wordt op persoon geregistreerd. U bent dan bunkerboothouder en ons aanspreekpunt. Daarnaast kennen wij bunkerbootreders. Dat zijn vrijwilligers die voor de KNRM de contacten onderhouden met de bunkerboothouders in een bepaalde regio.

De opbrengsten uit de bunkerbootjes dragen bij aan het in stand houden van het reddingswerk. Daarnaast dragen zij bij aan de naamsbekendheid. Veel mensen weten niet dat de KNRM een goed doel is dat afhankelijk is van vrijwillige bijdragen.