HOME

“Ik gebruik Fundrunner, dagelijks en altijd voor de KNRM"

ONNO STOOKER UIT KATWIJK AAN ZEE: “Ik gebruik Fundrunner, dagelijks en altijd voor de KNRM. Inmiddels staat de score op 4496 km behaald met 376 activiteiten met een opbrengst van € 807,-. Ik gebruik Fundrunner met fietsen, hardlopen en wandelen. Ik fiets altijd naar mijn werk, 18 km heen en 18 km terug. Dat tikt dus lekker aan. We hebben een hond en die moet uiteraard elke dag uit. Bijna dagelijks lopen we via de duinen naar het strand en dat is dus ook elke keer goed voor € 2,00 of € 2,50. Op deze manier is het maandbedrag denk ik al snel ruim €100,00. Makkelijk verdiend! De kilometers die ik maak moet ik toch maken en nu krijg ik er gratis geld voor dat door de KNRM gebruikt kan worden.
Ik heb voor de KNRM gekozen omdat ik veel respect heb voor het werk dat de vrijwilligers doen. En als kustbewoner is de KNRM dé organisatie om te ondersteunen.”


TRUDY MULDER: “Via mijn zus Gerda (zij werkt bij de KNRM) hoorde ik van Fundrunner. Ik heb de app gedownload en het werkt heel makkelijk; je hebt geen gebruiksaanwijzing nodig. Ik woon in Rotterdam-oost en werk in Hoogvliet. Normaal gesproken fiets ik alleen in de zomermaanden naar het werk. Nu ben ik al in maart gaan fietsen om zo de KNRM te steunen. Met deze afstand van 22 km, verdien ik € 2,50 per rit voor de KNRM. Daarnaast zet ik de app aan tijdens mijn lunchwandeling. Ik heb in een paar weken tijd al ruim € 40,- bijeen bewogen; dat geeft een goed gevoel! Alle kleine beetjes helpen en het is een extra motivatie om de fiets te nemen in plaats van de auto”.

DEEL DIT BERICHT