HOME

Bewegen en goed doen voor de KNRM

Wandelen met de hond, fietsen naar het werk, meedoen met een wandeltocht of hardloopevenement? Laat u dan sponsoren voor de KNRM!

Dat kan op verschillende manieren:

1. Via Fundrunner (een app): de sponsor is er al. Die hoeft u niet meer te zoeken!
U downloadt de app (via google Play of de App Store) en zet de app aan voor de KNRM. Na uw activiteit (hond uitlaten kan ook) deelt u uw een bericht op social media waarin uw activiteit met opbrengst staat en een dankbericht aan uw sponsor.

2. Via http://knrm.geef.nl/: u kunt een eigen sponsoractie starten. U nodigt uw familie/vrienden/kennissen uit via e-mail, Facebook, of twitter om u te sponsoren. Op uw actiepagina kan direct worden gedoneerd. Doet u bijv. mee aan de Dam-tot-Damloop of een ander evenement, dan kunt u dit via dit platform fondsen werven.

3. Door deelname aan een van de Fjoertours: sprookjesachtige wandeltochten in Egmond, Terschelling of Renesse. Bij inschrijving gaat een kleine bijdrage naar de KNRM.

4. De echte die-hards kunnen zich inschrijven voor de West Coast Challenge: een eendaags duursportevenement, run-bike-run. Een team van twee krijgt de uitdaging gezamenlijk met één fiets de afstand van 130 km van Hoek van Holland naar Den Helder (of andersom) op eigen kracht af te leggen.

DEEL DIT BERICHT