HOME

Captain of Sales

Vrijdag 23 november kan onvergetelijk worden…

Al plannen voor vrijdag 23 november? Zo nee en mocht je ingaan op onze uitnodiging om deel te nemen aan het belevingsevenement Captain of Sales dan reis je die dag af naar het prestigieuze Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Samen met een vriend of collega. Om daar de ‘strijd’ aan te gaan tegen tientallen andere teams. Tegen elkaar, maar ook samenwerkend in het belang van het goede doel van de dag: de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.

Je belandt in de meest uitdagende, inhoudelijke maar ook kolderieke opdrachten. Binnen en buiten. Soms fysiek, soms ook een beroep doend op je hersenen of jullie teamgeest. En bij elk onderdeel valt prijzengeld te winnen voor je team.

Zo zullen jullie een cursus Zwart Geld, die gegeven wordt door cabaretier Vincent Bijlo, moeten doorlopen. Om even later te moeten pitchen voor gerenommeerde investeerders. Maar je moet er ook niet gek van opkijken als je deze dag aan boord zit van een reddingboot of op het dak van Huis ter Duin een Wie Is de Mol-achtige opdracht moet doen. Met als grote vraag: Welk team haalt het meeste geld op voor het goede doel en wordt dus uitgeroepen tot Captain of Sales? 

  • Inspirerende, vakgerichte presentaties
  • Competitieve salesopdrachten
  • Doe-opdrachten in duin
  • Boeiend netwerk van salescollega’s
  • Netwerklunch  
  • Voor het goede doel!

Het event is onderdeel van het Reddersgala (www.reddersgala.nl), dat een dag later plaatsvindt. Het Reddersgala wordt bezocht door ruim 500 zakenmensen, waaronder Captains of Industry (uit de maritieme sector). De vijf meest succesvolle koppels krijgen de mogelijkheid het Reddersgala bij te wonen en zullen daar worden geïntroduceerd als de Captains of Sales!

reddersgala2017 boot

Wanneer

Vrijdag 23 november 2018, 10.00 uur – 17.00 uur.
Inloop vanaf 09.30 uur 

Waar

Grand Hotel Huis ter Duin, Koning Astridboulevard, Noordwijk aan Zee

Deelnamekosten

Gratis

Koppels

Deelname geschiedt in koppels. Heb jij geen koppel kunnen vormen met een collega, geef je dan toch gerust op! Wij maken gelegenheidskoppels van de aangemelde individuen. Idealiter telt elk koppel één junior-salesman of – vrouw. De junior is níet verplicht.

Benodigdheden

  • Smartphone
  • Laptop/Ipad (met stroomaansluiting)
  • Overnachtingsspullen (desgewenst kunnen de vijf beste saleskoppels blijven overnachten en het Reddersgala bijwonen)

 

Meer informatie

Contact Edward Zwitser, projectleider Reddersgala
e.zwitser@knrm.nl

Aanmelden

Wij beloven: Captain of Sales wordt geen moment saai. En de dag wordt nóg leuker als jij erbij bent!

Inschrijven is gratis, dus wat let je? Duik in het onbekende, zoek een compagnon en meld je aan op www.captainofsales.nl

DEEL DIT BERICHT
 
 
 

Lees meer: