logo knrm
Winkelwagen is leeg
Slider

Bestellen bij de KNRM

Via deze webshops kunt u artikelen van de KNRM bestellen. Het zijn producten zoals kerstkaarten (alleen van oktober-december te bestellen), veiligheidsproducten of Reddingwinkelartikelen.

Sommige artikelen in de webshops zijn gratis, omdat wij daarmee de veiligheid van watersporters vergroten of de naamsbekendheid van de KNRM verspreiden. U kunt helaas geen bestellingen combineren met de Reddingwinkel. Excuses voor dit ongemak.

U kunt bij het bevestigen van een gratis bestelling ook kiezen voor een vrijwillige bijdrage om in ieder geval de verzendkosten te dekken. Alvast hartelijk dank daarvoor.

Voor het uitvoeren van de bestellingen werkt de KNRM samen met P&P Projects (Reddingwinkel) en Nic Oud (schoolpakketten en veiligheid). Zij zorgen voor snelle afwikkeling van de bestelling en bevestigen ontvangst en verzending per e-mail.

GRATIS Be Traceable

Markeer je surfmateriaal met deze set van 3 stickers. Schrijf je naam en telefoonnummer hierop. Bij verlies van materiaal heb je het snel terug en bespaar je de redders nodeloze zoekacties.

Lees meer...
GRATIS Check je hart duikpasje

Laat je tijdig herinneren aan een duikmedische keuring. Vraag het KNRM pasje aan met sleutelkaart en noteer de laatste keuringsdatum. Het pasje past in een portefeuille, de sleutelkaart heeft het formaat 30 x 55 mm.

Lees meer...
€ 2,50 stuk Gift

Steun de vrijwilligers van de KNRM! Doneer € 2,50 bij de bestelling en je ontvangt een gratis watervaste stift erbij.

Lees meer...

logo

Haringkade 2
1976 CP IJmuiden

Disclaimer

Telefoon: 0255-548484
E-mail:

Privacy voorwaarden

Please publish modules in offcanvas position.