previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Groepsontvangsten en bedrijfsevenementen

De KNRM is een boeiend onderwerp en een adembenemend decor voor een ontvangst of een heus bedrijfsevenement.

In IJmuiden worden groepsontvangsten georganiseerd, incluis een vaartocht met de historische reddingboot Johanna Louisa. Deze ontvangsten zijn gewoon te boeken.

Een evenement met relaties, klanten of personeel kan bij uitzondering ook plaatsvinden op de operationele reddingstations van de KNRM. Ook dan kán varen of zelfs een man-overboord-oefening tot de mogelijkheden behoren. Waarbij gezegd moet worden dat dergelijke evenementen niet te koop zijn. De KNRM wil deze unieke events exclusief inzetten voor haar partners. “De KNRM wil geen rondvaartbedrijf zijn. Ook niet tegen betaling”, verduidelijkt Edward Zwitser, contactpersoon voor het zakelijke netwerk van de KNRM. “Met belangstellenden voor een dergelijk all-in-evenement gaan wij graag het gesprek aan. Komt daar een partnership uit dan kan het event gratis worden aangeboden, als blijk van waardering voor de aangegane samenwerking.”

Voor dergelijke evenementen werkt de KNRM samen met diverse partners, onder wie Goesting Training, ID Training en Thijs Vliegerparadijs. Afhankelijk van uw specifieke of additionele wensen en/of uw locatie kan een partner worden benaderd.

Belangstellenden kunnen geheel vrijblijvend informatie inwinnen bij Edward Zwitser, e.zwitser@knrm.nl, 06 – 14 16 45 17.