Reddingbootdag Zandvoort 2020

Landelijke open dag voor donateurs
Zandvoort

Tussen 10.00 en 16.00 kunnen trouwe donateurs een kijkje nemen in de het boothuis, kennismaken met de mannen die bij nacht en ontij uitrukken of meevaren met onze reddingboot Annie Poulisse.

Jaarlijks organiseert ieder KNRM station een open dag voor hun trouwe donateurs, dit jaar (2020) is dit op zaterdag 25 april van 10.00 tot 16.00 uur. U bent welkom in ons boothuis.

Om u een indruk te geven van het vrijwilligerswerk bij de KNRM staan deze dag onze mannen voor u klaar om tekst en uitleg te geven over het materieel en alle nodige hulpmiddelen. Voor de liefhebbers is er heerlijke vis en u kunt deze dag KNRM promotie-artikelen aanschaffen.

En wilt u als donateur eens meemaken hoe het is om met een snelle reddingboot het ruime sop te kiezen, dan kan dat ook. Onze reddingboot Annie Poulisse is de hele dag beschikbaar om de 'redders aan de wal' te laten meevaren.

24 uur per dag en 7 dagen in de week staan bemanningen klaar om waar nodig assistentie te verlenen op het water. Daarbij worden jaarlijks niet alleen een groot aantal schepen met problemen geholpen, maar ook vele levens gered. Dit alles dankzij de belangeloze inzet van de vrijwilligers en de vele giften van o.a. donateurs en bedrijven.