Reddingbootdag Ter Heijde 2022

30 april 2022
Ter Heijde

Programma Reddingbootdag 2022 in Ter Heijde

We zijn zeer enthousiast dat we na 2 jaar weer een reddingbootdag mogen en kunnen organiseren voor onze donateurs en andere belangstellenden.

In Ter Heijde is op 30 april tussen 10:00 uur en 16:00 van alles te doen voor jong en oud.

Op het strand kunnen donateurs van de KNRM een stukje meevaren met de 900 pk sterke reddingboot George Dijkstra. Per keer kunnen maximaal 12 donateurs meevaren. De minimale lengte voor onze passasgiers is 1.40 m. We verwachten dat het druk kan worden dus we vragen om uw geduld en begrip. Zie ook vooraf onze veiligheidsinstructie voor onze reddingboot. KNRM VALENTIJN EN KHV STRAND INSTRUCTIE FILM VEILIGHEID EN SAFETY - YouTube

Rondom ons boothuis is ook van alles te doen voor bezoekers. De Monsterse Reddingbrigade houdt ook haar open dag, en gezamenlijk is een een leuke korte speurtocht voor jeugdige bezoekers. Voor de kinderen is er ook een springkussen en een mogelijkheid om je te laten schminken.

Ook zijn er een aantal voertuigen te bewonderen van onze veiligheidspartners zoals politie, brandweer en ambulance. 

In het boothuis staat de Reddingwinkel van de KNRM waar KNRM-artikelen kunnen worden aangeschaft en is een demonstratie van het oude ambacht visnetten boeten.

Ook voor entertainment wordt gezorgd. 's Ochtends komt Koor Geen Gehoor een aantal liederen zingen en in de middag Meezingkoor De Westlanders.

En natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht met een aantal horeca uitgiftenpunten.

Kortom, kom op 30 april naar Ter Heijde voor een leuke dag voor jong en oud

 

Onze reddingbootdag wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal lokale sponsoren die we zeer erkentelijk zijn voor hun financiële bijdrage om dit evenement weer mogelijk te maken.

 

Tijdens Reddingbootdag worden er foto’s en video’s gemaakt voor toekomstig promotiemateriaal, zoals posters en de website. Indien je dit niet op prijs stelt, geef het aan bij KNRM’er op het reddingstation of stuur een e-mail aan info@knrm.nl.