Reddingbootdag KNRM Marken 2024

25 mei 2024
Marken

Op zaterdag 25 mei 2024 stelt de KNRM haar deuren open voor haar donateurs en andere bezoekers om een kijkje te nemen in de keuken van de Redding Maatschappij.

Op deze dag is iedereen tussen 10:00-16:00 uur van harte welkom bij KNRM station Marken tijdens de jaarlijkse Reddingbootdag.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Er wordt een demonstratie 'man over boord' gegeven. Voor kinderen is er o.a. een springkussen, er is een stand met verkoop van KNRM-artikelen ook wordt er gebakken vis en een puntje Marker taart verkocht.

Bezoekers kunnen meevaren.
Donateurs van de KNRM en jonge redders kunnen meevaren.
Voor mensen die nog geen donateur zijn is er uiteraard de mogelijkheid om dat ter plaatse te worden. Dit betekent dat zij ook zeker zijn van een plek op de boot voor een vaartochtje.

We zien u graag zaterdag 25 mei! 

Tijdens Reddingbootdag worden er foto’s en video’s gemaakt voor toekomstig promotiemateriaal, zoalsposters en de website. Als je dit niet op prijs stelt, geef het aan bij KNRM’er op het reddingstation of stuur een e-mail aan info@knrm.nl.

 

 

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij