Reddingbootdag Elburg 2022

30 april 2022
Elburg

Zaterdag 30 april is er weer een Reddingbootdag. Op die dag zetten wij de deuren van ons boothuis open en kan jong en oud van dichtbij kennismaken met de redders, het materieel en het reddingswerk op het water.

Er is voor iedereen wat te doen. Er zijn rondleidingen, demonstraties (om 11:00, 12:30 en 14:00uur) en natuurlijk is er gelegenheid de reddingboot van dichtbij te bekijken. Ben je donateur? Dan nodigen we je graag uit om mee te varen op onze reddingboot! Wil je meevaren? Word dan donateur!

Iedereen die op Reddingbootdag in Elburg besluit donateur te worden, maakt daarmee niet alleen het werk van de KNRM mogelijk maar maakt ook nog eens kans om een oefenavond mee te mogen maken samen met de bemanning! 

Lijkt het je wat om vrijwilliger te worden op de reddingboot? Kom dan zeker kijken, we maken graag kennis met jou!

Reddingbootdag duurt van 10:00-16:00 uur en vindt plaats aan de J.P. Broekhovenstraat 45 in Elburg.

Reddingbootdag is een gezellig druk bezocht evenement. Meevaren is helaas geen garantie. Het is afhankelijk van weersomstandigheden, drukte of eventueel een echte alarmering.

Tijdens Reddingbootdag worden er foto's en video's gemaakt voor toekomstig promotiemateriaal, zoals posters en de website. Indien je dit niet op prijs stelt, geef het aan bij de KNRM'er op het reddingstation of stuur een e-mail aan info@knrm.nl