Captain of Sales 2020

27 november 2020
Grand Hotel Huis ter Duin, Noordwijk aan Zee

Ook dit jaar staat Grand Hotel Huis ter Duin weer in het teken van strijden voor de titel Captain of Sales 2020. Dit evenement roept altijd veel vragen op. Wat gaan we precies doen? Wat wordt er van mij verwacht als ik mij inschrijf? Kost het geld? Moet je werkzaam zijn in de sales om mee te mogen doen? What’s in for me?

De eerste vraag gaan we niet beantwoorden. Bewust. Omdat dan de lol eraf is. Captain of Sales is een dag waarop jij (met een teamgenoot) allerhande opdrachten voor je kiezen krijgt. Opdracht die soms maken dat je je waant in Expeditie Robinson. Maar op andere momenten heeft het weer meer weg van Wie is de Mol of zelfs van De Slimste Mens. Je volledige arsenaal aan kennis en kunde wordt aangesproken, zonder dat je sportman of – vrouw moet zijn om succesvol te kunnen zijn. Iedereen kan meedoen! Juist vanwege de grote diversiteit. Zie hiervoor ook de fotoverzameling op deze website. Deze geven een goed beeld van wat je in positieve zin te wachten staat.

Ben jij actief in Sales of ben jij gewoon relationeel handig en spreekt het levensreddende werk van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) jou aan? Kom dan met een (sales)collega, een goede vriend of een medelid van jouw watersportvereniging naar het verrassende en inspirerende event Captain of Sales op vrijdag 27 november 2020 in Grand Hotel Huis ter Duin, Noordwijk aan Zee.

De aanmeldingen gaan hard. En vol = vol! Dus wil je bij dit evenement aanwezig zijn? Schrijf je hier in!