Skip to main content

Zoekactie naar vermist persoon tussen Noordwijk en Wassenaar

Datum: donderdag 08 oktober 2020 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Woensdagmiddag jl. zijn verschillende hulpdiensten opgeroepen voor een vermiste man tussen Katwijk en Wassenaar. De fiets van de man werd bij strandafrit 55 aangetroffen. Er bestaat het vermoeden dat de man mogelijk om onbekende reden te water is geraakt en daarom is de zee door verschillende eenheden afgezocht.

Tijdens de zoekactie werden verschillende hulpdiensten ingezet zoals KNRM station Noordwijk, KNRM station Katwijk, Katwijkse reddingsbrigade, NHV/SAR helikopter, Kustwacht vliegtuig, Politie helikopter en verschillende voertuigen op en rond het strand. Ook werden er een aantal speurhonden en drones bij de zoekactie ingezet. Woensdagavond werd de zoekactie gestaakt en was de vermiste man nog niet aangetroffen.

Donderdagochtend zetten de reddingboten van KNRM Noordwijk, KNRM Katwijk en KNRM Zandvoort hun zoekactie voort. Dit gebeurde op het strand en in zee tussen Zandvoort en Katwijk. Ook bij deze poging is de man niet aangetroffen. 

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.