Skip to main content

Hulde en afscheid

Datum: zaterdag 09 februari 2019 | Sectie: Neeltje Jans

Tijdens het jaarlijkse bemanningsdiner worden volgens oud gebruik de jubilarissen in het zonnetje gezet. Rien Jol werd onderscheiden voor zijn inzet voor de KNRM na 15 jaar in dienst te zijn geweest als opstapper en later als plaatsvervangend schipper. Daarnaast werd Jaap-Jan Kloet onderscheiden voor zijn inzet als opstapper en plaatsvervangend schipper na 25 vrijwillige dienstjaren bij de KNRM.

Behalve de onderscheidingen werd er ook afscheid genomen van 3 zeer gewaardeerde collega's met een groot KNRM-hart. Dick Kastelein bereikte na ruim 10 jaar als opstapper zijn pensioengerechtigde leeftijd. Althans, voor de KNRM. Eerder genoemde Rien Jol nam ook afscheid van station Neeltje Jans maar Rien neemt voorlopig nog geen afscheid van de KNRM. Sinds enkele maanden heeft Rien zijn vrijwillige loopbaan bij station Hansweert voortgezet.

Tot slot namen we na ruim 14 jaar afscheid van voormalig beroepsschipper Johannes Post. Johannes is inmiddels opgevolgd door Eric van der Linde. Johannes is begonnen als locatiemanager bij de visafslag in Den Oever waar hij het al goed naar zijn zin heeft.

Tot slot bedanken wij, de bemanning, de plaatselijke commissie en de KNRM, Dick, Rien en Johannes voor alles wat zij voor station Neeltje Jans en de KNRM hebben betekend. Het ga jullie goed! En Johannes, jij was niet alleen de man aan het roer maar jij was vooral onze schipper. Bedankt!

Neeltje Jans

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.