Skip to main content

Nieuwjaarsreceptie KNRM Medemblik

Datum: dinsdag 14 januari 2020 | Sectie: Medemblik

Dinsdagavond heeft de traditionele nieuwjaarsreceptie van KNRM Medemblik en KNRM Andijk plaatsgevonden bij het stoommachine museum in Onderdijk. Tijdens deze gezellige avond zijn twee bemanningsleden van KNRM Andijk gehuldigd voor hun jarenlange inzet voor de KNRM.

In de tweede week van het nieuwe jaar vindt de traditionele nieuwjaarsreceptie plaats. Al jarenlang is het stoommachine museum in Onderdijk hiervoor het decor. Tijdens deze bijeenkomst komen de plaatselijke commissie, bemanningsleden, helpers aan de wal, EHBO-instructeurs en enkele afgevaardigden van het hoofdkantoor in IJmuiden bij elkaar.

Voorzitter van de plaatselijke commissie, burgemeester Frank Streng, blikte in zijn speech terug op 2019 en keek vooruit naar 2020 Vervolgens heeft hij de Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid uitgereikt aan twee bemanningsleden van KNRM Andijk. Na de huldiging was het tijd voor een drankje met een heerlijke oliebol van regiomonteur Ferdie Veenings van de KNRM.

Medemblik

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.