Skip to main content

Weekoverzicht KNRM Station Hindeloopen 10-16 mei

Datum: maandag 17 mei 2021 | Sectie: Hindeloopen

Weekoverzicht KNRM Station Hindeloopen

Wk 19, 8-15 mei 2021

Alarmering 12. Zaterdag 8 mei. Om 10.20 is KNRM Station Hindeloopen gealarmeerd voor een Prio 1 inzet voor een schip dat zijn roer heeft verloren. 10.35 is de HIN1 Alida uitgevaren ter assistentie. 

Alarmering 13. Donderdag 13 mei. Om 21.55 werd KNRM Station Hindeloopen gealarmeerd voor een Maritieme Hulpverlening. Melding: Zeiljacht dat van Lemmer naar Stavoren onderweg was heeft ter hoogte van Stavoren een lijn in de schroef. Om 22.30 was de uitgevaren HIN1 Alida ter plaatse en heeft het jacht op sleeptouw genomen naar de buitenhaven van Stavoren.23.15 keerde Alida weer terug op de thuisbasis. 

Alarmering 14. Zaterdag 15 mei om 17.48 werden we gealarmeerd voor een zeiljacht dat op het Vrouwenzand ter hoogte van Stavoren was vastgelopen. Om 18.00 voer Alida uit, direct gevolgd door Neeltje Struijs. 

Hindeloopen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.