1e paal boothuis KNRM Hindeloopen geslagen!

1e paal boothuis KNRM Hindeloopen geslagen!

24 september 2021

Vanmorgen heeft Egbert Vos de eerste paal geslagen voor ons boothuis. Een logische keus. Egbert is al 33 jaar KNRM-vrijwilliger en motordrijver in Hindeloopen. Met het slaan van de eerste, 9 meter lange metalen paal is een start gemaakt met de bouw. Uiteindelijk verwachten we medio februari het -geprefabriceerde- boothuis operationeel te hebben. 

Achter de “controls” van een hijskraan aan boord van een binnenvaarder gaf Egbert het startsein voor het plaatsen van 8 funderingspalen waar begin volgend jaar het boothuis kant-en-klaar wordt geplaatst. Een mooie en professionele actie mede mogelijk gemaakt door onze sponsors! 

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

De crowdfundingsactie voor het boothuis zit in zijn laatste week. Die loopt gesmeerd. Volgende week maken we, na 3 maanden campagne voeren, de opbrengst bekend!

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij