Skip to main content

Nieuwjaarsreceptie in teken van huldigingen en afscheid

Datum: zondag 05 januari 2020 | Sectie: Enkhuizen

De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van KNRM reddingstation Enkhuizen staat naast het overbrengen van de beste wensen traditiegetrouw ook in het teken van de huldigen van verschillende vrijwilligers. Dit keer vond er zaterdagavond tevens een afscheid plaats.

Het officiële gedeelte van deze gezellige avond werd geopend met een welkomstwoord en een terugblik op het afgelopen drukke reddingsjaar door onze voorzitter en burgemeester Eduard van Zuijlen.Een jaar waarin er weer vele reddingen zijn verricht, mooie en minder mooie en waarin wij ons 75 jarig bestaan hebben gevierd.Vervolgens werden drie vrijwilligers onderscheiden door uitreiking van de vrijwilligers medaille voor hun jaren lange inzet als bemanningslid/opstapper van de reddingboot.

Dit waren ; Rob Pijfers, 20 jaar vrijwilliger !

Chris Lub, 10 jaar vrijwilliger !

Robbin Wit, 10 jaar vrijwilliger !

Hierna werd Rick Post in het zonnetje gezet. Rick stopt na bijna 10 jaar vrijwilligerswerk, als bemanningslid/opstapper.

Zijn drukke werkzaamheden en privé leven is helaas niet meer te combineren met het vrijwilligerswerk op de reddingboot. Hij heeft in al die jaren 257 acties gevaren waarbij in totaal 608 mensen en 16 dieren veilig aan de wal zijn gebracht.

Rick bedankt !

En toen stapte Thomas de boer met een aantal bemanningsleden van het Skûtsje de Drie Haringen het boothuis binnen. Zij hadden nog een verlaat cadeau voor onze vrijwilligers naar aanleiding van ons 75 jarig bestaan : een dag zeilen op het Enkhuizer Skûtsje ! Hartelijk dank !

De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Enkhuizen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.