Skip to main content

Opstappers en partners in het zonnetje, afscheid van beroepsschipper

Datum: zondag 24 november 2019 | Sectie: Breskens

Afgelopen vrijdagavond was de bemanning te gast bij strandpaviljoen Breskens aan Zee voor het jaarlijkse bemanningsdiner. Tijdens deze avond werden partners en enkele vrijwilligers extra in het zonnetje gezet.

Binnen de gelederen van KNRM station Breskens is het bemanningsdiner een jaarlijkse traditie waarbij alle vrijwilligers en hun partners uitgenodigd worden voor een gezellig hapje en een drankje bij strandpaviljoen Breskens aan Zee.

Het doel van het bemanningsdiner is om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet afgelopen jaar maar ook, eigenlijk nog wel belangrijker, hun partner. De steun van de partner is essentieel omdat hij/zij het voorbereiden van maaltijd, het verschonen van een luier moet overnemen of ook midden in de nacht wakker schiet als de pieper gaat. Als dank krijgen alle partners een boeket bloemen.

Tijdens deze avond werden ook een aantal vrijwilligers extra in het zonnetje gezet. Zo werden opstappers Reinald Keijmel en Erwin van de Velde onderscheiden met de Koninklijke Vrijwilligersmedaille voor Openbare Orde en Veiligheid voor hun 15-jarige dienst voor de KNRM. Daarnaast werd er ook afscheid genomen van een aantal vrijwilligers die door omstandigheden dit jaar hun taak als vrijwillger niet meer konden voorzetten. Ook was dit het officiele moment om afscheid te nemen van onze voormalige beroepsschipper Marcel van den Nieuwendijk.

Bergingsbedrijf Multraship uit Terneuzen heeft, als blijk van waardering voor de samenwerking afgelopen jaar, ook nog een bijdrage geleverd aan deze avond door een deel van de rekening te sponsoren.

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.