Skip to main content

Kind vermist op het strand

Datum: donderdag 30 juli 2020 | Sectie: Breskens

Donderdagavond is reddingboot Zeemanshoop uitgevaren voor een vermissing van een kind op het strand er zijn enkele zoek slagen gemaakt en het kind is veilig op de kant terug gevonden.

Op deze mooie donderdag zijn vele mensen van het mooie weer aan het genieten. Rond kwart over vier komt de melding dat er een kind vermist is ter hoogte van beachhouse 25. Na dat er door de strandwacht niet snel resultaat geboekt wordt wordt er groot op geschaald de reddingboten van Cadzand  en Breskens worden gealarmeerd. 

Ter plaatsen worden alle eenheden in een lijn gezet om zo gezamenlijk een groot gebied af te kunnen zoeken. Gelukkig komt na verloop van tijd het bericht dat het kind terecht is en iedereen wordt bedankt voor de medewerking waarop iedereen terug naar huis kan.

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.