Skip to main content

Januarinummer donateursmagazine De Reddingboot verschijnt

Datum: maandag 21 januari 2019 | Sectie: Nieuws

Deze week valt bij de donateurs van de KNRM het donateursmagazine De Reddingboot op de mat. Een extra dik januarinummer met vooral veel verhalen.

Over oude rotten, de mannen die jaren na actieve dienst, nog regelmatig over de
vloer komen bij hun favoriete reddingstation. Of over Marijke die haar boot doneerde aan de KNRM en vertelt over het proces wat ze doorliep. En over Henrik, die ons meeneemt in zijn reddingsverhaal afgelopen zomer waarbij zijn schip naar de zeebodem zonk.

Natuurlijk ontbreken de reddingverhalen niet in het logboek, gaan we op bezoek bij Noordwijk en beleven we met oud-motordrijver Wietze Zijlstra (80) aan de hand van zijn plakboeken met krantenknipsels een winterse redding op 6 maart 1968.

Nog geen donateur? Maar wel De Reddingboot voortaan lezen? Wordt dan meteen begunstiger van de KNRM en ontvang het blad drie keer per jaar.

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.